marți, 13 iulie 2010

Lifting facial gratuit si cu minimum de efort

Nu ar fi extraordinar daca cineva ti-ar spune ca, incepand de acum, poti uita de toate acele momente cand ai fost dezamagita de efectul cremelor si tratamentelor care iti promit "tinerete vesnica", indepartarea ridurilor fine si o piele matasoasa si intinsa? Iar motivul pentru care ai putea uita de toate aceste asteptari neimplinite este ca ai putea obtine aceleasi efecte gratuit si cu minimum de efort.

Probabil esti sceptica. Nu este posibil asa ceva, iti spui, nimic nu mai este gratis in zilele noastre. Ei bine, te contrazicem. De altfel, cineva spunea: "cele mai bune lucruri in viata sunt cele gratuite" - afara doar de cazul in care contabilizezi minutele dedicate zilnic pentru a lupta cu efectele trecerii timpului.

Terapia Zone, pe care ti-o propunem astazi, este o tehnica simpla de masaj asociata cu presopunctura, care se bazeaza pe faptul, demonstrat stiintific, conform caruia corpul este un camp electromagnetic in sine. Atunci cand in interiorul acestui camp survin factori perturbatori, consecintele sunt aparitia unor boli si imbatranirea. Terapia Zone este recunoscuta de ani de zile pentru eficienta sa, iar rezultatele sunt vizibile si de durata.

Potrivit principiilor acestei terapii, corpul este impartit in zece zone, cinci pe partea dreapta si cinci pe partea stanga, toate organele fiind incluse in aceste spatii. Imbatranirea este determinata de scaderea fluxului de curenti electromagnetici care circula in organism, iar terapia Zone faciliteaza reglarea acestui circuit.

Cea mai buna veste pentru tine este ca, alocand in fiecare zi cate zece minute unor exercitii extrem de simple ale fetei, tenul tau va arata mai tanar, proaspat, mai frumos si mai stralucitor. O alta veste buna este ca aceste exercitii pot fi practicate oriunde, cu toate ca, daca te afli in public, cei din jur s-ar putea uita ciudat la tine. Dar ce inseamna zece minute? Te retragi intr-un spatiu mai ferit, iti faci "tema", iar cand vei reveni, tenul tau stralucitor, imbujorat si matasos te va readuce imediat in centrul atentiei. Asadar, iata care sunt pasii pe care iti recomandam sa ii urmezi.

Exercitiul 1

Strange buzele, lasand doar un mic spatiu in mijloc, de parca te-ai pregati sa fluieri. Inchide ochii si "impinge" buzele in fata, ca si cum ai incerca sa captezi un obiect aflat in fata ta. Ramai in aceasta pozitie timp de 20 de secunde.

Exercitiul 2

Acest exercitiu reprezinta opusul celui anterior. Cu ochii deschisi, ridica sprancenele. Deschide gura cat mai mult posibil, fortand chiar extremitatile si concentreaza-te sa-ti intinzi tenul astfel incat sa indepartezi cat mai mult trasaturile fetei de gura. Mentine pozitia pentru 20 de secunde si ulterior repeta aceste prime exercitii, alternativ, cate un minut.

Exercitiul 3

Inchide gura si inclesteaza dintii, apoi impinge in jos colturile gurii, astfel incat muschii gatului sa fie cat mai incordati. Concomitent, partea superioara a fetei se va afla in stare de relaxare. Ulterior, incordeaza muschii obrajilor, astfel incat colturile gurii sa fie orientate spre centru si ramai in aceasta pozitie. Executa lent patru miscari si apoi alte opt, in viteza. Acest exercitiu va tonifia obrajii.

Exercitiul 4

Inclina capul pe spate, ca si cum ai privi in tavan si pune-ti mana dreapta in centrul fruntii. Incearca sa readuci capul in pozitie normala, apasand insa fruntea, ca si cum cineva ti-ar face acest lucru impotriva vointei tale. Repeta acest exercitiu de sase ori.

Exercitiul 5

Este asemanator cu cel precedent. Apleaca-ti capul in piept si pune mana dreapta pe ceafa. Incearca sa ridici capul in timp ce mana opune rezistenta. Repeta miscarea de sase ori si apoi alterneaza cu exercitiul anterior. Aceste exercitii tonifica muschii gatului si previn aparitia ridurilor in aceasta zona.

Exercitiul 6

Umfla-ti obrajii, de parca ai tine apa in gura si strange buzele cat de tare poti. Dupa aceea, plesneste-te usor pe fata cu ambele maini, timp de doua minute. Poate ca acest exercitiu iti suna masochist, dar te asiguram ca merita!

Pentru a obtine maximul de efect, iti recomandam, in paralel cu aceste exercitii, un masaj facial timp de zece minute, dupa ce in prealabil ti-ai aplicat o crema hidratanta. Daca nu ai timp, poti face abstractie de el, dar, in masura in care ai timp, include-l in programul zilnic.

Aceste exercitii vor fi benefice pentru tenul tau, fiind un "ajutor" de nadejde al cremelor si produselor de ingrijire. Poti exersa uitandu-te la emisiunea preferata de la televizor, calcand rufe sau facand orice altceva. Dupa cum vezi, sunt permisive si nu prea iti poti gasi scuze!

La urma urmelor, de ce sa nu incerci? Nu ai nimic de pierdut, dar vei avea cu siguranta de castigat!

Niciun comentariu: